Wait, what just happened? (Site related)
Author Message
N-Mario Offline
Video Game Veteran
****
Registered

Posts: 113
Threads: 18
Joined: May 2012
Reputation: 4
#1
Wait, what just happened? (Site related)
I SWEAR I had http://www.sprites-inc.co.uk/ in my bookmarks for the longest time, and that link HAD been working for some time.

As of now, that link does NOT currently work. I get a server error. However, changing my bookmark link to just http://sprites-inc.co.uk/ seems to work. Did something happen recently that I was not aware of? Or has the site always been without needing the www? It was just odd that the www version of the link here suddenly stopped working. It's weird.

I don't know honestly. But I updated the bookmarks to this location, and it seems to work now. So, whatever.

[Image: dolphin-turn.gif]
Wanna go for a ride?
02-10-2017, 04:43 AM
Website Find Reply
TigerKiller003 Offline
I'll Kill For Ya
**
Registered

Posts: 20
Threads: 0
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
#2
RE: Wait, what just happened? (Site related)
Weird. The link doesn't work on me either. Maybe the site isn't programmed to have that www. in the URL. Or it is just corrupted? But whatever is happening, we gotta pray that the Inc. will not experience a downtime due to that.
02-10-2017, 09:06 AM
Find Reply
ACESpark Offline
Stoke me a clipper, I'll be back for Christmas.
*******
Administrators

Posts: 943
Threads: 195
Joined: May 2012
Reputation: 38
#3
RE: Wait, what just happened? (Site related)
Looks like a corruption. I think it's fixed now though.

02-10-2017, 10:35 AM
Website Find Reply
N-Mario Offline
Video Game Veteran
****
Registered

Posts: 113
Threads: 18
Joined: May 2012
Reputation: 4
#4
RE: Wait, what just happened? (Site related)
Yup. Both links with, and without the www work now. Cool! Smile

[Image: dolphin-turn.gif]
Wanna go for a ride?
(This post was last modified: 02-10-2017, 06:43 PM by N-Mario.)
02-10-2017, 06:43 PM
Website Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to Top